Top 5 kinderproducten

In dit blogartikel ga ik in op de top 5 kinderproducten. Super leuk om te geven en voor de kinderen om te krijgen. Wil je alle producten voor kinderen zien? Bekijk dan het thema kinderen in onze shop!

1: Kinderstoeltje met naam

Bij ons staat op nummer 1 de leuke kinderstoeltjes met naam. We hebben verschillende ontwerpen in de shop staan welke momenteel erg populair zijn. Ook is het natuurlijk mogelijk om de huidige designs te veranderen of in andere kleuren te laten bestickeren.

2: Speelgoedtreinen met naam

De leuke persoonlijke speelgoedtreinen zijn in twee varianten verkrijgbaar;

Doordat je alle persoonlijke gegevens van een geboorte erop kunt laten maken, is het een leuk persoonlijk cadeau om te geven.

3: Rompertjes met naam

Wij hebben super leuke rompertjes in ons assortiment. Ook kan je rompertjes op maat kan laten maken. De bedrukte rompertjes zijn leuk om te geven als je nog niet weet wat of het een meisje of jongen wordt. Is het kindje geboren dan is het leuk om een persoonlijk rompertje te geven. Bijvoorbeeld zijn of haar naam erop te laten drukken en bijvoorbeeld het ontwerp van het geboorte kaartje te gebruiken.

4: Sweaters met naam

Wij hebben hele leuke stoere sweaters voor de jongens met tekst; SORRY GIRLS AUNTS SAYS NO DATING. Alle tantes willen dat hun neefje nog langer niet gaat daten zodat ze lekker bij hun tantes blijven. De tekst kan ook veranderd worden naar MOMMY of DADDY.

5: Invul fotoboek

Waar laat jij nu de schoolfoto’s van je kinderen? In de envelopjes of misschien een doosje? Een invul fotoboek is een erg leuk idee!

Voorin zet je de naam van je kind en de gegevens van de peuterspeelzaal / basisschool in en ernaast vind je plek voor de kleine pasfoto’s van je kindje, elke groep 1 foto. Op deze manier kan je in één oogopslag zien hoe je kleintje al is gegroeid!

Je krijgt per schooljaar 6 pagina’s. Je kunt dan per schooljaar aangeven welke meester of juf je hebt gehad. Ook is er ruimte om wat over het schooljaar te vertellen zoals schoolreisjes, of wat je zoon of dochter leuk vond.