Barnwood en stickers

Erg populair is het maken van meubels of accessoires in Barnwood hout. Het Barnwood hout is erg geschikt voor het maken van bijvoorbeeld tafelbladen en keukenkastjes, maar ook woonaccessoires zoals dienbladen, houten kistjes of naamplaatjes. Erg mooi Barnwood kan je kopen bij Historischhout.nl.

Houten kistjes

Erg populair zijn kleine houten kistjes van barnwood waar je spullen in kunt opbergen. Eiken barnwood is erg geschikt, omdat je alles op maat kunt maken en het een robuuste uitstraling geeft. De houten kistjes kan je vervolgens bestickeren met leuke teksten, zodat je weet wat erin zit. Ook kunnen kleine houten kistjes op maat gemaakt worden, als een leuk verjaardagscadeau.

Naamplaatjes

Wat ook erg leuk is, zijn naamplaatjes te laten maken van barnwood. Je kunt met een klein stuk barnwood de namen van het gezin op een naamplaat laten maken. Belangrijk is een goede ondergrond bij de het barnwood. Soms wordt ook een stuk doorzichtig perspex gebruikt als basis voor de ondergrond.

Kinderstoeltje van barnwood

Als je een kinderstoeltje zelf gaat maken kan dit van barnwood hout gemaakt worden. De kinderstoeltjes zijn kant en klaar te bestellen als standaard product, maar kunnen ook door u zelf gemaakt worden. StickerDiva kan deze kinderstoeltjes dan met eigen naam bedrukken.

Dienblad van barnwood

Een dienblad van barnwood van hout wordt ook regelmatig toegepast. Zeker eiken barnwood is een mooi stuk materiaal om toe te passen bij woonaccessoires. Het dienblad kan vervolgens met een leuke sticker op maat bedrukt worden.