Bierglazen bedrukken

Originele relatiegeschenken voor jonge bedrijven

Het is ontzettend leuk om zakenpartners aan het eind van ieder jaar te verrassen met relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een goede fles wijn, een mooi boeket, enzovoorts. Er zijn echter ook originelere relatiegeschenken te bedenken, waarvan de impact vaak groter is. Des te groter de impact, des te sneller zal een zakenpartner je relatiegeschenk ook aan anderen laten zien! Op deze manier groeit de naamsbekendheid van je organisatie, wat mogelijk tot nieuwe klanten leidt. In dit artikel geven we je tips om tot originele relatiegeschenken te komen!

Geef een bedrijfssticker cadeau voor aan de muur

Jonge bedrijven zijn vaak nog sterk in opbouw. Om voorbereid te zijn op hun eerste kantoorruimte, kan het leuk zijn om een bedrijfssticker cadeau te geven. Zeker als je dit combineert met een aantal stickers van je eigen bedrijf! Een bedrijfssticker kan door je zakenpartner op de muur of het raam van hun eerste kantoor worden geplakt. Zo valt de kantoorruimte meteen op vanaf de buitenkant en krijgt de ruimte een eigen identiteit. Het maakt dat bedrijfsstickers niet alleen origineel zijn, maar ook nog eens ontzettend goed van pas zullen komen.

Leuke bierglazen voor in de kantine

Aan het eind van een drukke werkweek organiseren veel jonge bedrijven een gezellige borrel voor al het personeel. Het is een goede manier om het weekend in te luiden en elkaar op een andere manier te leren kennen! Bij deze borrels mogen gepersonaliseerde bierglazen natuurlijk niet ontbreken. Met logo bedrukte bierglazen kun je tegenwoordig eenvoudig online bestellen! Laat het logo van je zakenpartner op de bierglazen drukken en kies er eventueel voor, om dit te combineren met je eigen logo. Ook kun je een set van drie glazen geven met het logo van de zakenpartner, gecombineerd met drie glazen met je eigen logo.