Stickers voor cilindersloten

Onlangs hebben wij voor de klant stickers geleverd voor cilindersloten. De vraag van de klant was stickers te leveren voor de doosjes waar deze cilindersloten inzitten. Hiermee weet de klant welk type slot in het doosje zit, zodat je direct kunt zien wat in het doosje zit.

Stickers voor cilinderslot doosjes

Als het cilinderslot bij Haverkamp Deventer gereed is, dan is het belangrijk om te weten voor de eindklant welke maatvoering erin zit en welke opties de cilinder heeft. Zo zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om cilindersloten met of zonder knop te krijgen. Als je veel cilinders hebt, dan is het handig om te weten welke cilinder je voor je hebt liggen.

Stickers voor sluitsysteem

Haverkamp Deventer levert regelmatig ook een sluitsysteem. Met een sluitsysteem kan bepaald worden welke personen, waar naar binnen mogen. Er wordt hier gewerkt met de zogenoemde moedersleutels en lopers. Bij cilinders in een sluitsysteem is het nog belangrijker dat alle doosjes voorzien zijn van een sticker, zodat exact bepaald kan worden welke cilinder in het doosje zit. Op het moment van plaatsen, werkt dit erg efficiënt namelijk.

Wilt u ook stickers op maat laten maken? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

stickers cilindersloten